Digitaliseren

Digitalisering biedt efficiëntie, kostenbesparing en inzicht in je bedrijf. Voorkom fouten, automatiseer taken en bereik je doelen. Bij ons vind je de expertise om jouw digitaliseringstraject te begeleiden. Bereid je voor op groei en innovatie.

Webapplicaties

In de snel evoluerende digitale wereld zijn webapplicaties cruciale instrumenten geworden voor moderne bedrijven. Bij ons zijn we gepassioneerd bezig met het creëren van op maat gemaakte webapplicaties voor kmo's, om hun dagelijkse operaties te optimaliseren.

Van procesautomatisering tot gegevensbeheer, onze webapplicaties zijn ontworpen om jouw werk eenvoudiger en efficiënter te maken.

API koppelingen

In een tijd waarin gegevensuitwisseling en systeemconnectiviteit essentieel zijn, spelen API koppelingen een centrale rol.

Wij zijn ervaren in het ontwerpen en implementeren van op maat gemaakte API koppelingen die jouw software, applicaties en CRM's met elkaar verbinden.

Portals

Laat jouw klanten inzicht krijgen in hun projecten, deel belangrijke bestanden en verstrek verbruiksgegevens met gemak via onze op maat gemaakte klantportals.

Deze oplossingen versterken jouw klantenservice door een eenvoudige en beveiligde toegang tot relevante bedrijfsinformatie mogelijk te maken. Of het nu gaat om real-time projectopvolging of het delen van belangrijke documenten, onze klantportals bevorderen de interactie tussen jouw bedrijf en jouw klanten. Zo creëer je een transparante en efficiënte communicatiestroom die bijdraagt aan tevredenheid en loyaliteit.

Mobile apps

Mobiele apps zijn krachtige middelen om jouw bedrijf dichter bij zowel jouw personeel als eindklanten te brengen.

Wij ontwikkelen op maat gemaakte mobile apps die de interne bedrijfsprocessen stroomlijnen of het gebruiksgemak voor jouw particuliere klanten vergroten.

Met een focus op gebruiksvriendelijkheid en functionaliteit, zorgen wij ervoor dat jouw bedrijf letterlijk binnen handbereik is, wat resulteert in verbeterde efficiëntie en een versterkte klantrelatie.

Online factureren

Ontmoet Boggl, ons innovatieve online platform dat bedrijven in staat stelt om moeiteloos en efficiënt te factureren.

Met een simpele maandelijkse vergoeding bieden wij toegang tot deze gebruiksvriendelijke facturatiedienst. Of je nu op kantoor bent of onderweg, Boggl stelt je in staat om eenvoudig en overal facturen te genereren en te beheren.

Kies voor gemak, nauwkeurigheid en tijdsbesparing met Boggl, jouw betrouwbare partner in online facturatie.

Ontdek meer op www.boggl.be

Ontdek vandaag nog hoe onze digitaliseringsexpertise jouw bedrijf naar nieuwe hoogten kan tillen. Samen kunnen we de kracht van technologie inzetten om jouw bedrijfsprocessen te stroomlijnen, klantbetrokkenheid te vergroten en groeikansen te benutten. Maak de sprong naar een geoptimaliseerde en gedigitaliseerde toekomst met Creamy aan jouw zijde.