Onze aanpak naar jouw succes

Wij bouwen projecten die een breed scala aan expertise omvatten, en deze projecten dragen bij aan de groei van jouw bedrijf. Onze experts zijn betrokken bij de realisatie van deze projecten. Dit vereist een gestructureerde en doelgerichte aanpak.

Ontdek gerust meer over onze werkwijze: een voortdurend proces van kennismaking, strategiebepaling, ontwikkeling, testen, verfijnen en optimaliseren.


Bij Creamy beseffen we dat elk project uniek is, net als de individuele smaak en behoeften. Als je speciale wensen hebt nodigen we je graag uit voor een persoonlijk gesprek, waarin we al je ideeën kunnen bespreken en een op maat gemaakte aanpak kunnen creëren die perfect bij jouw visie past.

01

Kennismaking & strategie.

Bij Creamy hechten we veel waarde aan een persoonlijke aanpak. Onze experts stellen gerichte vragen om jouw specifieke behoeften te begrijpen. Jouw input is waardevol en vormt de basis voor een nauwe samenwerking.

We streven naar een diepgaand begrip van jouw bedrijf, zodat we een website kunnen ontwikkelen die jouw doelen en doelgroep perfect weerspiegelt.

02

Ontwikkeling & feedback.

Na de kennismaking gaan we aan de slag met het ontwikkelen van jouw website.

Gedurende dit proces houden we nauw contact en bieden we regelmatig demo momenten. Hierdoor heb je de mogelijkheid om feedback te geven en eventuele aanpassingen door te voeren.

Samen werken we zo stap voor stap naar het gewenste eindresultaat.

03

Launch & opvolging.

Zodra de ontwikkeling is voltooid, zorgen we voor de afronding en lanceren we jouw website. Maar daar houdt het niet op. We bieden ook opvolging en optimalisatie om ervoor te zorgen dat jouw website goed scoort op zoekmachines zoals Google.

We blijven betrokken om eventuele verbeteringen aan te brengen en ervoor te zorgen dat jouw website succesvol blijft presteren.

Onze aanpak in actie

Bij ons staat flexibiliteit centraal. We begrijpen dat elk project uniek is en streven ernaar om de best mogelijke oplossingen te vinden die passen bij jouw specifieke behoeften. Onze aanpak is transparant en helder: we communiceren in duidelijke taal om ervoor te zorgen dat alle aspecten van de samenwerking begrepen worden.

Partnership

Wij bieden flexibele consultancy diensten aan voor zowel korte als langdurige samenwerkingen. Tijdelijke expertise nodig of op zoek naar een partnerschap? Wij staan klaar om samen aan wederzijds succes te werken.

Projectgericht

Met een op maat gemaakte benadering analyseren zorgvuldig de vereisten van jouw project en stellen vervolgens een budget op dat daarbij past. Zo heb je een helder beeld van de investering en wat je kunt verwachten.

Vaste pakketten

Ontdek onze vaste groeiplannen voor websitepakketten die jouw digitale aanwezigheid een boost geven. Alles is overzichtelijk uiteengezet op onze website, zodat je precies weet wat je krijgt. En als je bedrijf evolueert, evolueren wij mee: we bieden de mogelijkheid om je bestaande pakket uit te breiden.

Uurtarief

We werken volgens een overeengekomen uurtarief, wat flexibiliteit biedt in jouw projectaanpak. Je ontvangt duidelijke en begrijpelijke informatie over de gepresteerde uren, waardoor je volledig geïnformeerd bent over de kosten en voortgang van jouw project.

Google
5.0 zie reviews Webdesignbureau in Gent