Aanpak

op een effectieve manier


Kennismaking

U heeft een idee? Of weet u totaal niet waar u moet beginnen? Geen zorgen, wij helpen u op weg. Samen overleggen we wat uw verwachtingen precies zijn en plannen deze op de meest efficiënte manier in.

Ontwerp

Met een eerste ontwerp krijgt u al zicht waar we naartoe gaan. Mede uw feedback sturen we het project bij om zo optimaal mogelijk uw behoeften te vervullen.

Afwerking

Ons project is grootendeels af maar het zijn de details die bepalen. Daarom zullen de laatste 'touches' het project afronden tot een meesterwerk.

Publicatie

En we zijn online!
Na afronding en uw goedkeuring zullen we het project publiceren. Aanpassingen en uitbreidingen nadien zijn uiteraard nog mogelijk.

Ons verhaal

Creamy is een bloeiend softwarebedrijf in Gent en heeft zijn sporen verdiend met een mix van passie en ervaring. Doordacht en op maat leveren zij stijlvolle websites en uitgekiende applicaties aan zowel bedrijven als particulieren.

Vandaag moet je simpelweg op het internet, of je nu een start-up of een gevestigd bedrijf bent. Virtuele aanwezigheid is zo belangrijk voor naambekendheid en natuurlijk nóg belangrijker voor klantenwerving. Zou jij als klant ook niet kiezen voor een bedrijf met een professionele site?

Creamy stelt jouw verwachtingen op de eerste plaats en biedt ondersteuning waar nodig. Met veel enthousiasme ontwikkelen zij web- en mobiele applicaties en helpen ze je verder bij elke stap. Van business analysis, ontwerp en ontwikkeling tot onderhoud en ondersteuning: een langdurige samenwerking zorgt voor het beste eindresultaat. En dat is het streefdoel van Creamy!

Stuur nu een berichtje en samen maken we het web beter!

samen creëren we een

beter web

Webdesign
Webshop
Beheersysteem
Go Mobile